loader

Cum să utilizați funcția Snapchat fără a vă distribui locația

Anonim

Funcția Snapchap de la Snapchat este incredibil de înfiorător - vă împărtășește locația dvs. cu prietenii dvs. de fiecare dată când deschideți Snapchat - și vă poate face să doriți să luați în considerare blocarea funcției Snapchat de a vă vedea locația. Acest lucru va afecta câteva caracteristici Snapchat, așa că să ne uităm la ceea ce pierzi.

Caracteristicile pe care le pierzi

Evident, dacă dezactivați permisiunile de locație, caracteristica Snap Map nu va funcționa. Dacă încercați să o utilizați, vi se va solicita să activați serviciile de localizare.

Filtrele de bază sunt de asemenea inutilizabile fără locație, ceea ce este puțin ciudat. Este de înțeles că geofilmetrele bazate pe locație și orice date care utilizează locația - cum ar fi filtrele de altitudine sau de temperatură - nu ar funcționa, dar nu există niciun motiv pentru filtrele de culoare să nu fie.

De asemenea, nu veți putea utiliza funcția "Adăugați utilizatorii din apropiere" de la Snapchat. Cu toate acestea, acest lucru nu este deloc un întrerupător al afacerilor, deoarece există alte modalități de a adăuga Prieteni în Snapchat.

În cele din urmă, nu veți putea posta niciun Snaps în povestiri partajate bazate pe locație. Dacă orașul în care vă aflați are o Poveste partajată pentru un eveniment, nu veți putea contribui.

În afară de aceste câteva caracteristici, Snapchat va continua să funcționeze normal. În mod ciudat, lentilele care fac Snapchat atât de popular încă funcționează, în ciuda faptului că sunt îndepărtate Filtrele mai plictisitoare.

Cum se elimină Permisiunile de localizare ale Snapchat

Pentru a vă asigura că serviciul Snapchat nu are absolut niciun acces la locația telefonului dvs., îl vom împiedica să îl utilizeze la nivel de sistem, schimbând permisiunile aplicației. Avem ghiduri complete privind gestionarea permisiunii de aplicație pe iOS și pe Android, dar vă voi oferi o scurtă prezentare generală aici.

Pe un iPhone sau iPad

Dacă utilizați un dispozitiv iOS, accesați Setări și derulați până când ajungeți la Snapchat.

Schimbați locația de la "În timpul utilizării aplicației" la "Niciodată".

Acum, Snapchat nu va putea să vă utilizeze locația.

Pe un telefon Android sau pe un Tablet

Pe Android, accesați Settings> Apps și selectați Snapchat din listă.

Selectați Permisiuni și dezactivați "Locație".

Puteți primi o notificare care spune că "aplicația a fost proiectată pentru o versiune mai veche de Android", mai ales dacă nu ați actualizat Snapchat într-un timp. Atingeți Denegeți oricum. Snapchat ar trebui să funcționeze în continuare, dar dacă nu, trebuie să reactivați serviciile de localizare.

Alegerea Editorului